Zaferspor’dan tek kurşun: 1-0

Kırmızı beyazlılar sahasında ağırladığı Gaziosmanpaşa’yı 80. dakikada Metin Akan’ın attığı golle yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

Zaferspor’dan tek kurşun: 1-0

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Zaferspor sahasında Gaziosmanpaşa’yı 1-0 ile geçti. İlk yarıda iki takımda kontrollü oyunu tercih edince devre golsüz geçildi. İkinci yarıda kırmızı beyazlılar baskısını arttırdı ve Gaziosmanpaşa’dan Davut, 72. dakikada çift sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Zaferspor 80’de Metin Akan ile 1-0 öne geçti ve bu golle de sahadan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 31 yaparak 3. sıraya yerleşirken, Gaziosmanpaşa ise 26 puanda kaldı.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Serkan Eryılmaz (**), Berkay Salman (**), Özgür Tolga Özcan (**)

GOL: Dk.80 Metin Akan (Zafer)

 

KIRMIZI KART: Dk.72 Davut (Gaziosmanpaşa)

ZAFERSPOR: Faruk (***), Tarık (**), Ekrem (**), Berk (***), Şükrü (***), Ahmet (**), Özer (***), Yunus (**), Orhan (**), Metin (***), Hakan (**)

GAZİOSMANPAŞA: Müslüm (**), Emirhan (**), Davut (**), Ahmet (**), Burak (**), Tayfun (**), Salih (**), Emin Akyıldız (**), Furkan (**), Emin Soğuk (**), Oğuz (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X