Zaferspor’un gözü 3. Lig’de

Tam 4 yıl sonra BAL’a dönen takımın burada da kalmaya niyeti yok. Kestel Belediyespor’u yenerek Bölgesel Amatör Lig vizesini alan kırmızı beyazlılarda Başkan Adnan Çakır, ‘Hakettiğimiz yere gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz 3. Lig’ dedi.

Zaferspor’un gözü 3. Lig’de

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Kestel Belediyespor’u yenerek büyük mutluluk yaşayan Zaferspor’da hedefler büyüdü. Lig yükselmesinin ardından ilk olarak hedefine ulaşan kırmızı beyazlılarda artık hedef 3. Lig olarak belirlendi. Özellikle teknik direktör İsmail Serbest’e ve yönetim kuruluna çok güvendiğini belirten Zaferspor Başkanı Adnan Çakır, hedeflerini şu sözlerle anlattı:

TARAFTARA TEBRİK

“Öncelikle sezonun başından beri benimle birlikte bütün zorluklara göğüs geren yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarları olan hocamız İsmail Serbest ve sporcularımızı gözlerinden öpüyorum. Son olarak ise her maç bize sanki 3. Lig, 2. Lig takımı gibi destek veren taraftarlarımızı kutluyorum. Tüm camia olarak çok mutluyuz. Artık hedefimiz BAL’dan uzun süre sonra 3. Lig’e yükselen Bursa takımı olmak.’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına İsmail Hakkı Arslan BAL’a çıkan Zaferspor Başkanı Adnan Çakır’ı tebrik etti.

Merinos Stadı’nda oynanan maça yaklaşık 3 bin 500 taraftar gelerek adeta Bursa amatör futbolundaki eski güzel günler hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X