Zamanı geldi artık!

Bursaspor’un yeni stadyumunda İstanbul’un şampiyonluk yaşayan 3 takımına karşı galibiyeti bulunmuyor…

Zamanı geldi artık!

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye karşı Bursa Büyükşehir Stadyumunda bugüne kadar hiç kazanamadık. Timsah’ın pazar günü liderlik koltuğunda oturan rakibi önünde bu talihsizliğine son vermesi bekleniyor. 

Bursaspor bugün Türkiye Kupasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak fakat tüm camianın gözü kulağı pazar günkü Galatasaray randevusunda. Ligde 5 hafta sonunda 9 puana ulaşan yeşil beyazlılar, yenilenmiş kadrosuyla camiayla umut aşılıyor. Son olarak Malatyaspor’u deplasmanda 4-2 mağlup ededek çıkışını sürdüren yeşil beyazlılar’ın sezonun flaş ekiplerinden olan ve şuan namağlup lider durumunda bulunan Galatasaray karşısında neler yapacağı merak ediliyor. 

PUANLARI PAYLAŞTIK

Bursaspor bu maçı kazandığı takdirde Ocak 2016’da hizmete giren Bursa Büyükşehir Stadı’nda da bir ilk yaşayacak. Yeşil beyazlılar bugüne kadar yeni stadyumunda İstanbul’un şampiyonluk yaşayan 3 takımına karşı kazanamadı. 2015-2016 sezonunda 22. haftada Fenerbahçe’yi ağırlayan Bursaspor sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Timsah, 31. haftada ise 1-1’lik sonuçla Galatasaray’la puanları paylaştı. 

KARTAL’A 2-0 KAYBETTİK

Yeşil beyazlıların kaderi geçen sezon da değişmedi. 20. haftada Fenerbahçe ile bu kez Batalla’nın son dakikalarda attığı penaltı golüyle 1-1 berabere kalan Bursaspor, 29. haftada ise Galatasaray’a 5-0 yenildi. Timsah, Adnan Örnek yönetimindeki ise Beşiktaş’a Cenk Tosun ve Abuoubakar’ın golleriyle 2-0 kaybederek sevenlerini üzmüştü. Yeşil beyazlılar, pazar günü taraftarı önünde Galatasaray’ı yenerek Bursa Büyükşehir Stadı’nda siftahı yapmak istiyor. Bu 90 dakikada taraftar rekorunun da kırılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X