‘Zamanında milyonlar sattım’

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde unutulmaz bir konser veren Sibel Can, yeni albümü daha çıkmadan 100 bin sipariş almasına manidar bir cevap verdi.

‘Zamanında milyonlar sattım’

ARABESKİ ÇOK SEVİYORUM

Sibel Can, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan sanatçı, ‘Arabesque’ albümünün daha çıkmadan 100 bin sipariş almasına; “Biliyorsunuz ben milyonları görmüş bir sanatçıyım. Beni zaten arabeskin büyük ustası Orhan Gencebay keşfetti, ben o zamanlardan beri arabesk müziğini çok seviyorum”” dedi. 

SİTEM EDİLECEK SON KİŞİYİM

Yeni albümünde seslendirdiği Müslüm Gürses şarkıları nedeniyle merhum sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur tarafından reklam yaptığı gerekçesiyle eleştirilen Sibel Can, iddialara yanıt verdi. Sibel Can, ‘Aslında sitem etmesi gereken son isim benim. Kendilerini 3 sene önce misafir etmiştim. O zaman Müslüm baba bana bu şarkıları okursan çok iyi olur demişti. Albüm çıktığı gibi bir Muhterem ablanın yanına gideceğim ve gönlünü alacağım” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X