Zamansız çöpe kameralı takip

İnegöl Belediyesi, zamansız çöp çıkaran vatandaşları kameralarla takip edecek.

Zamansız çöpe kameralı takip

SADULLAH ORGAN

 

İlk Sinanbey Caddesi’nde Cuma Camii karşısına konulan kamera sistemini Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar ile birlikte inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, zamansız çöp çıkaran vatandaşları ikaz etti. Kansu, ‘Çevre kirliliği ile mücadelemiz devam ediyor. Zamansız çöp çıkartan, özellikle Mobilyacılar Sanayi Bölgesi’ndeki boş arsalara çöp atan ve boş konteynırların etraflarına çöp attıkları tespit edilen vatandaşlar bundan sonra kamera ile takip edilip gerekli cezaya çarptırılacak. 

Uygun görülen yerlere yerleştirilen kamera sistemi ile zamansız çöp çıkarttığı tespit edilen vatandaşlarımıza kanunların ön gördüğü miktarda cezai müeyyide uygulanacak’dedi. 

VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ‘Zamansız çöp çıkaranların Alo 153 iletişim merkezimize ihbar edilmesi ve bu konuda bize vatandaşlarımızın destek vermesi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X