Zaniolo’ya 4 yıl için astronomik teklif

Galatasaray’ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, Suudi Arabistan takımlarının radarında. 23 yaşındaki oyuncuya 4 yıl için astronomik maaş teklif edildi.

Zaniolo’ya 4 yıl için astronomik teklif

Galatasaray’ın Roma’dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, transfer döneminde adı sık sık anılan isimler arasında yer alıyor. Juventus, Milan, Inter gibi devlerin yanı sıra Suudi Arabistan takımları da İtalyan oyuncuyu transfer edebilmek için harekete geçti.

Galatasaray’da 30 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan oyuncu için Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal kulübü harekete geçti.

Jesus’un kadroda görmek istemesi nedeniyle Suudi Arabistan ekibi, Zaniolo için kesenin ağzını açtı. Serbest kalma bedelini Galatasaray’a ödemeye hazır olan Al Hilal, İtalyan oyuncuya da astronomik teklifte bulundu.

İtalyanların ünlü gazetesi La Gazzetta Dello Sport, Al Hilal’in Zaniolo için yıllık 30 milyon Euro’dan 4 yıllık 120 milyon Euro’yu bulan teklifte bulundu.

Habere göre Nicolo Zaniolo bu transfere yüksek maaş nedeniyle yeşil ışıl yakabilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X