Zaralılar milyoneri arıyor

Süper Loto’da 9 haftadır devreden 24 milyon TL’lik rekor ikramiyeyi 2 talihli paylaştı. Sivas Zara ve Kahramanmaraş Onikişubat ilçeleri şimdi ‘milyonerini’ arıyor.

Zaralılar milyoneri arıyor

Süper Loto’da 11 Şubat 2016 tarihli çekiliş sonuçları önceki gece açıklandı. Milli Piyango İdaresi, çekilişle Kahramanmaraş Onikişubat ve Sivas Zara’dan oynanan 2 kuponun sahibine, 9 haftadır devreden 24 milyon TL’lik ikramiyeyi 12’şer milyon 24’er bin, 157’şer lira olarak paylaştırdı.

Kuponlardan birinin çıktığı 15 bin nüfuslu Sivas Zara’daki tek Sayısal Loto bayii önünde dün vatandaşların heyecanlı ve meraklı bekleyişi dikkati çekti. Geçtiğimiz hafta yaklaşık 4 bin kuponun yatırıldığı loto bayisi de büyük ikramiyenin ilçeye isabet ettiğine dair afiş asarak, meraklı kalabalığı artırdı.

Sayısal Loto bayisi işleten Yusuf Ziya Kurt, talihlinin henüz ortaya çıkmadığını belirterek, “İçimde bu sefer Zara’ya çıkacakmış gibi bir duygu vardı. Çıkan vatandaşımıza hayırlı olsun. Ancak kendisine bir tavsiyem var; üniversiteyi kazanan öğrencilerimize uzun soluklu burs sağlarsa seviniriz” dedi. 

İlçe sakini Mehmet Çiçekli de, “Bana çıksa ilk önce Zaraspor’umuza yardım ederdim” diye konuştu. Yüksel Sarıtaş ise, “Bu Zara için sevindirici bir şey. Kim kazandıysa hayırlı, uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X