Zayıflama çayı hamile bıraktı

İngiltere’de yaşayan Naomi Salt isimli kadın doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kaldı. Olayın nedeni ise oldukça ilginç. Çünkü genç kadını hamile bırakan şey içtiği zayıflama çayı.

Zayıflama çayı hamile bıraktı

Şaşkına çeviren sıradışı durumumu uzmanlarsa şöyle açıkladı. Zayıflama Çayı sindirim sistemini harekete geçiriyor ve bağırsaklarda besinlerin emilimini azaltıyor. Böylece de doğum kontrol hapının da vücut tarafından yeterince emilmesini engelliyor.

 

Hamşle kalmayı hiç hesaplamayan genç kadın Naomi Salt şu an 2 aylık hamile. Doğum kontrol haplarını hiç aksatmadan aldığını anlatan genç kadın durumun nasıl gerçekleştiğini araştırmasıyla bu sonuca varmış. Hamile kaldıktan sonra içtiği çayın internet sitesine daha dikkatli bakan 26 yaşındaki Naomi Salt firmanın çayı kullananların cinsel ilişki sırasına prezervatif kullanması gerektiğini de önerdiklerini farketmiş. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X