Zayıflamak isterken yaşamını yitirdi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, mide küçültme ameliyatı olduktan dört gün sonra rahatsızlanıp hastaneye gelen Ceyda Yanık, iddiaya göre midesinde sıvı biriktiği için tekrar ameliyat edilirken hayatını kaybetti.

Zayıflamak isterken yaşamını yitirdi

Kilo problemi yaşayan 35 yaşındaki Ceyda Yanık, fazla kilolarından kurtulmak için bir hafta önce Karşıyaka Devlet Hastanesinde mide küçültme ameliyatı oldu. Bir alışveriş merkezinde yöneticilik yapan Yanık, bir gün hastanede kontrol altında yattıktan sonra iddiaya göre tedavisine evinde devam edilmek üzere taburcu edildi.

Ceyda Yanık, geçen Çarşamba günü kan kusması ve mide ağrısı şikayetiyle tekrar hastaneye getirildi. Yapılan kontrollerde, Yanık’ın midesinde sıvı biriktiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği belirlendi. Ancak, kan değerlerinin yüksek çıkmasından dolayı, ilaç tedavisi uygulanıp hastanenin yoğun bakım ünitesine alındı. Tedavi sonucu Ceyda Yanık’ın kan değerleri düzelince, dün yeniden ameliyata alındı.

Ameliyat sırasında fenalaşan Ceyda Yanık, hayatını kaybetti. Yanık’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X