Zehir tacirlerine ‘Alfa’dan geçit yok

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekiplerinin yürüttüğü operasyon kapsamında dokuz kişi gözaltına alındı.

Zehir tacirlerine ‘Alfa’dan geçit yok

Hakan Gönül / OLAY

Narkotim ekipleri, motorize ekipler başta olmak üzere Narkotik Köpeği Alfa’nın da büyük bir başarısı bulunan operasyonda doğu illerinden getirilen 1 kilo 500 gram metamfetamin, 50 gram uyuşturucu madde esrar ve çok sayıda exctasy hap ele geçirildi.

Şüpheli şahısların bulunduğu otomobilde bulunan üç şahıs kısa kovalamaca sonucu Eskişehir – Bursa otoyolunda durdurularak C.P, T.A. ve kadın şahıs A.M. yakalandı.

Bursa’ya getirilen malların satışını yapacakları belirtilen R.S., M.T., A.P., B.K., A.K. ve Ş.Ş. de ikametlerine yapılan operasyonda gözaltına alındı.

Narkotim ve motorize ekiplerin narkotik köpeği ‘Alfa’nın katılımı ile düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2’si kadın toplam 9 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X