Zehir tacirlerine Bursa merkezli dev operasyon

Bursa merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla daha önce tutuklanan 4 kişiyle bağlantıları bulunduğu öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı.

Zehir tacirlerine Bursa merkezli dev operasyon

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticaretini ve bu alanda terör örgütlerine aktarılan kaynağı önlemek amacıyla çalışma başlattı.

Ekipler, yaklaşık 5 ay önce düzenledikleri operasyonda, 8 kilo 108 gram metamfetamin ve 108 uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şüphelilerden 4’ü, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Soruşturmayı genişleten ekipler, Bursa, İstanbul, Van ve Kahramanmaraş’ta, cezaevindeki söz konusu 4 tutukluyla bağlantılı olduğu belirlenen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon yptı.

Bu operasyonda da bir ruhsatsız tabanca ve 9 fişek ele geçiren ekipler, Bülent E. (36), Recep Ş. (39), Gökhan E. (34), Yasemin T. (29), Enver T. (45), Cengiz S. (34), Burhan P. (53) ve İhsan E’yi (38) gözaltına aldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X