‘Zeki Müren bugün çıksa ünlü olamaz’

TSM sanatçısı Umut Akyürek, Olay TV’de katıldığı Renkli Hayatlar programında sektörde artık pop müzik dışındaki yorumculara şans verilmediğini söyledi.

‘Zeki Müren bugün çıksa ünlü olamaz’

“ALEYNA’YA VERİLEN DESTEK ÇOK BÜYÜK”

Eşi Oktay Ertuğrul’la Olay TV’nin ilgiyle izlenen programı Renkli Hayatlar’ın yeni sezonunun ilk bölümüne konuk olan Umut Akyürek, çarpıcı açıklamalara imza attı. Müzik sektöründe pop yorumcuları dışındakilerin görmezden gelindiğini belirten Akyürek, ‘Bugün Zeki Müren çıkıp gelse bu piyasada hiçbirşey yapamaz. Bir Müzeyyen Senar gelse hiç birşey yapamaz. Ne olacak? Aleyna Tilki’ye verilen destek onlara verilecek mi?’ dedi.

“SANATÇILARIN DERDİ MAGAZİN YAKALANMAK”

Magazin dünyasının ünlü isimlerini de eleştiren Umut Akyürek, sırf magazin programlarında yer alabilmek adına şekilden şekile girdiklerini söyledi. Akyürek, ‘Bizde sanatçının derdi magazine nasıl yakalansam? Acaba balkonda mı yakalansam? Havuzdan çıkarken  mi yakalansam? Yahu bu millet bunlara mı layık?’ dedi. Ünlü olduğu günden bu yana Angelina Jolie’ye benzetilen Akyürek, bu durumdan rahatsız olmadığını da belirtti. 

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, programda Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X