Zemheri’nin Elvan’ı Aleyna Özgeçen’in Instagram paylaşımlarına beğeni yağıyor!

İzleyicileri ekrana kilitleyen Zemheri’nin, masum güzeli Elvan’ı canlandıran 17 yaşındaki Aleyna Özgeçen, başarısıyla merak ediliyor. İşte genç yetenek Özgeçen’in Instagram paylaşımları ve oyunculuk hikayesi…

Zemheri’nin Elvan’ı Aleyna Özgeçen’in Instagram paylaşımlarına beğeni yağıyor!

Çarşamba akşamlarının izleyicilere ekrana kilitleyen dizisi Zemheri’nin 6. bölümündeki istismar sahnesi herkesi çıldırttı. Sahnede Yasin’e direnen Elvan’ı canlandıran Aleyna Özgeçen, henüz 17 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla göz doldurdu.

Babalarının hapiste olmasını fırsat bilen ev sahibi Yasin, ailenin ödeyemediği kira borcuna karşılık evin küçük kızı Elvan’la evlenmek istediğini abisi Yasin’e söylemiş, abi Faruk ise sinirden deliye dönüp Yasin’i sözleriyle dövmekten beter etmişti. Gerekli parayı bulan Faruk, Yasin’e tüm borçlarını ödeyip bu mevzuyu kapamıştı ki sapkın Yasin, kafaya taktığı Elvan’ı elde etmek için hain planını yaptı.

Yasin, Elvan’a “babanın kurtulması için önemli bir kağıt vereceğim” bahanesiyle evinin önüne getirdi ve biraz kapıda bekletip oyaladıktan sonra içeri girmesi için ısrar etti.

Zavallı Elvan, olacaklardan habersiz istemeye istemeye içeri girmek zorunda kaldı. Yasin’in saldırısıyla paniğe kapılıp çığlık çığlığa bağıran Elvan, elinden kurtulmak için çırpınırken bir vazoyu kırdı ve Yasin’e vurdu.

Kendini kurtarmak için savunan Elvan, “Ben sana ne yaptım Yasin abi” diyerek hüngür hüngür ağlamaya başladı. İşte bu sahne ekran karşısındakileri hem deliye döndürdü hem de Elvan karakterinin başarılı oyunculuğu izleyiciden tam not aldı.

Zemheri dizisinde Firuze’nin kardeşi Elvan’ı canlandıran Aleyna Özgeçen, 2003 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

Dizinin masum güzeli Instagram pozları ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Makyaj ve kıyafetleriyle yaşından çok daha büyük gösteriyor.

Resmi sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Aleyna’nın, günümüz itibariyle Instagram hesabındaki takipçi sayısı 139 bin civarında…

Henüz 17 yaşında olan Aleyna, oyunculuğun yanı sıra lisedeki eğitim hayatını sürdürüyor.

Aleyna, 1 sene boyunca ‘Nuran Zengin Oyunculuk Atölyesi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi aldı.

2018 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Özgeçen, dizide Bedriye Taşkın karakterini canlandırdı.

Daha önce ise TRT 1 ekranlarında Çanakkale Yüzyıllık Mühür dizisinde rol aldı.

Ayrıca Dijital Sanatlar Yapımcılığında vizyona giren Müslüm sinema filminde Cedye karakterini canlandırdı.

Gerçekgündem

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X