Zevk olsun diye öldürüp falçatayla kulaklarını kesmiş

İzmir’in Bornova ilçesinde, falçata ile öldürülen temizlik işçisi Kenan Gümüş’ün katil zanlısı yakalanırken, zanlının verdiği ifade kan dondurdu.

Zevk olsun diye öldürüp falçatayla kulaklarını kesmiş

ZEVK OLSUN DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Mustafa Ç.’nin söyledikleri kan dondurdu. Zanlı Mustafa Ç., polise verdiği ifadesinde, giysi bağış kutusundan aldığı elbiseleri yakmak isterken kendisine engel olan Kenan Gümüş’ü öldürdüğünü belirterek, “Kenan’ı su kanalının içine yatırdım. Montumun cebindeki falçatayı çıkardım. Önce ellerini yukarıdan aşağıya doğru 3-4 kez kestim. Sağ ve sol yanaklarını kestim. Kafasını da yukarıdan aşağıya doğru kestim. Bu sırada Kenan Gümüş bağırıyordu. Kulaklarını zafer işareti olsun diye kestim. Kalçasını zevk olsun diye 2-3 kez kestim. Sonra yumrukla başına vurdum. Sonra yan tarafında yaktığım ateşle üzerimi kuruttum. Cebimdeki falçatayı da ateşe attım ve uzaklaştım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Mustafa Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X