Zeynep Başkan İle Kamil Aydınlı Düet Yaptı

Küre 5. Kilim Festivali’nde Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı ve ünlü ses sanatçısı Zeynep Başkan ile düet yaptı. Küre Kilim Festivali’nin ilk…

Zeynep Başkan İle Kamil Aydınlı Düet Yaptı

Küre 5. Kilim Festivali’nde Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı ve ünlü ses sanatçısı Zeynep Başkan ile düet yaptı. Küre Kilim Festivali’nin ilk günü şarkıcı Zeynep Başkan sahne aldı. Beşincisi gerçekleştirilen festivalin finalinde sahne alan Başkan, “İyi olmalıyız hele ki bu zamanda mutlu olmalıyız el ele vermeliyiz” dedi. Konserinde hem Kastamonu yöresinden hem de diğer bölgelerden birbirinden değerli eserleri seslendiren ünlü ses sanatçısı Zeynep Başkan, “Bizleri biz yapan en önemli değerlerden bir tanesi halk türküleri, bizlerde bu halk türküleri ile birlikte birbirlerimizin duygularını okşayacağız. Sizlerle mutlu olmaya, sizleri mutlu etmeye, sizlerle birlikte bizlerde mutlu olmaya gülümsemeye geldik, bizleri kabul ettiğiniz için bu çam ağaçların altında ki bu şirin ilçeye getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız sağolun” diyerek başladığı konserine ‘Dido’ parçası ile başladı. Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı ile şarkıcı Zeynep Başkan düet yaptı. Yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede coşkulu ve hareketli parçaların yanı sıra duygusal parçalara da yer veren Zeynep Başkan, “Ömer maçkaya” şarkısı ile konserini noktaladı. Konserin sonunda ise Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı tarafından Küre Kilimi hediye edildi. Gece havai fişek gösterisi ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X