Zeynep Karagöz’den kürsüye ambargo!

Cumalıkızıksporlu oryantiringci Zeynep Karagöz, Mersin’deki yarışlarda iki birincilik elde etti.

Zeynep Karagöz’den kürsüye ambargo!

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Mersin’in Anamur ilçesinde düzenlenen “2. Kademe Oryantiring Yarışması”nda Bursa’yı temsil eden Cumalıkızık Gençlik ve Spor Kulübü yine madalyaları topladı. Koşarak hedef bulma sporu olarak tanıtılan ve Burdur’un Bucak ilçesinde yapılan ilk kademe yarışlarında 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere 4 madalya almayı başaran Cumalıkızıkspor 2. kademede Zeynep Karagöz ile iki birincilik elde etti. 16 sporcuyla katıldığı yarışlarda iki birinciliğin yanı sıra sıralamada iyi sonuçlarda alan Bursa ekibi gelecek yarışlar için iddiasını sürdürdü.

MADALYALAR DAĞITILDI

34 kategoride bin 300 sporcunun katıldığı yarışma sonunda Anamur Muz Üreticileri Birliği (MUZBİR) üyeleri sporculara muz hediye etti. Parkuru tamamlayan sporculardan bazıları, güzel havada denize girerek yorgunluk atarken, yarışmaların ardından 34 kategoride bireysel ve takım halinde dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, yaptığı açıklamada, oryantiringi, doğada harita ve pusula yardımıyla yön ve hedef bulma sporu olarak tarif ettiklerini belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X