Zeytin Dalı ekibi desteğe devam ediyor

Mudanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında örnek gösterilen proje sosyal sorumluluk projesi Zeytin Dalı, kurulduğu günden bu yana yüzleri güldürüyor.

Zeytin Dalı ekibi desteğe devam ediyor

Eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda ve yakacak yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olan herkesin yanında yer alan 24 kişilik Zeytin Dalı ekibi, kurulduğu günden bu yana kayıtlı 2 bin 300 kişiye el uzattı. Zeytin Dalı ekibi, eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda ve yakacak yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olanların yanında yer almaya çalışıyor.

MUTLULUK DUYUYORUZ…

Hemşerilerine yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdikleri Zeytin Dalı Projesi’nin hizmetlerine ara vermeden devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü gereksinimlerini karşıladıklarını söyledi. Mudanya Belediyesi olarak bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkyılmaz, Zeytin Dalı Projesi kapsamında titizlikle çalışan ekibine de teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X