Zeytin Dalı ekibinden temizlik harekatı

Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı Proje ekibi, Hançerli Mahallesi’ndeki 80 bin metrekarelik mesire alanında yaptığı çevre temizliği çalışmasıyla 150 poşet çöp topladı.

Zeytin Dalı ekibinden temizlik harekatı

ÖMER BİLİK

Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede ihtiyaç sahibi binlerce Mudanyalı’ya yardım elini uzatan ekip, Hançerli Mahallesi’ndeki 80 bin metrekarelik mesire alanında örnek bir çevre temizliği yaptı. Mesire alanındaki çöpleri temizleyen ekip, bölgede 150 poşet çöp topladı. Büyük bir titizlikle yürütülen çevre temizliği sonunda, çöp poşetlerini yan yana koyan Zeytindalı ekibi, topladıkları çöplerle adeta metrelerce uzunluğunda set oluşturdu. Zeytindalı ekibi, yine aynı mahalledeki Hançer Ali Türbesi’nin çevre temizliğini, boya ve badanasını da gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı projemiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yardımına koşmanın yanı sıra, çevre temizliği ve daha bir çok çalışmayla örnek olmaya devam ediyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ve daha temiz bir kentte yaşamaları için dağ-tepe, sahil-deniz demeden her yeri güzelleştiriyoruz. Her şey daha yaşanabilir bir Mudanya için” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X