Zeytin işleme merkezi projesi hayata geçiyor

Orhangazi’de kurulması planlanan zeytin işleme tesisi için belediye meclisinden olumlu karar çıktığı ve belediye encümeninin Gemiç Mahallesi’ndeki arsanın kullanım hakkının Büyükşehir Belediyesi’ne devri için karar alınacağı belirtildi.

Zeytin işleme merkezi projesi hayata geçiyor

NEVZAT OKUMUŞ

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yetişkan Keskin ile Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan bir araya gelerek zeytin işleme merkezi ve ilçedeki diğer tarımsal konular ele alındı. 

Toplantıda, yörenin yararlanabileceği işleme tesisi için Orhangazi Belediye Meclisi’nden olumlu karar çıktı belirtildi. Belediye encümeninin de Gemiç Mahallesi’ndeki arsanın kullanım hakkının Büyükşehir Belediyesi’ne devri için karar alacağı kaydedildi. 

PROJE HAZIRLANACAK

Büyükşehir Belediyesi’nce kurulması düşünülen modern işleme tesisi için proje çalışmalarına geçileceği ve ardından uygulama aşamasının başlayacağı ifade edilen toplantıda, ilçedeki mahallelerde tarımsal konularda inceleme başlatıldığı gündeme geldi. 

İncelemelerde vatandaşlardan gelen taleplerin kayıt altına alındığı, bu talepler içinde önceliği tanker dolum alanlarının yer aldığı kaydedildi. Toplantıda ayrıca, belediyeye ait arazilerin tarımsal amaçlar için değerlendirilmesi ve eğitim programları da masaya yatırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X