Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Memleketinde İftar Programına Katıldı

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinin 4 dönemdir belediye başkanlığını yürüten aslen Giresun Piraziz ilçesinden olan Murat Aydın, hemşehrilerinin düzenlem…

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Memleketinde İftar Programına Katıldı

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinin 4 dönemdir belediye başkanlığını yürüten aslen Giresun Piraziz ilçesinden olan Murat Aydın, hemşehrilerinin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Giresunlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan da katıldı. Piraziz ilçe meydanında düzenlenen iftar programına katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, iftar programını düzenleyenlere teşekkür ettiğini belirtti. Aydın, “Şu an doğduğum topraklardayım. Sağ olsunlar Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı, dernek yönetimindeki arkadaşlar organizasyon için davet ettiler, bizler de biraz kıyısından tuttuk işin ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelmiş olduk. Doğduğum topraklarda Karadeniz’in havasını teneffüs ediyor olamam benim için güzel bir duygu. Aynı zamanda çocukluk arkadaşlarımı da burada görüyorum, annemin babamın elini öptüm son yıllarda onlar burada yaşıyor. İftar sofrası bir araya gelme anı, iftar sofrası paylaşma sofrası aynı zamanda ve iftar saati, kulların yaratana yakınlaştığı dönem, duaların kabul olduğu dönem ve bu anlamlı saatte, anlamlı ayda hemşehrilerimle beraber olmak güzel bir duygu” dedi. İftar programının ev sahiplerinden olan Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan ise, “Bu güzel iftar programına katılan tüm herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Açılan oruçların ardından program ilahi ve kaside dinletisi ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X