Zeytindalı Projesi’ne vatandaştan tam not

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın önemli projelerinden biri olan ve yardıma muhtaç Mudanyalıların ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan Zeytindalı Projesi’ne vatandaşlardan tam not.

Zeytindalı Projesi’ne vatandaştan tam not

ÖMER BİLİK

Geçirdiği trafik kazası sonucu bacakları kırılan ve evinde tedavi gören Siteler Mahallesi sakinlerinden Rasim Bozkurt adlı vatandaş, Zeytindalı Projesi kapsamında Mudanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, her gün düzenli olarak sağlık hizmeti, evde bakım hizmeti ve diğer hizmetlerin verildiğini sosyal medya aracılığı ile duyurarak projenin mimarı Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür etti. 

Mudanya’yı her anlamda marka kent yapmak amacıyla çalıştıklarını belirten Başkan Türkyılmaz da, “Bu proje ile ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin, evde bakım hizmeti, sağlık hizmeti, yemek hizmeti, halılarının yıkanması, camlarının silinmesine kadar gerekli duyulan her hizmetini karşılıyoruz. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Mudanya’yı karış karış gezerek, ihtiyaç sahiplerini tespit ediyor ve hemşerilerimizin yalnız olmadığını gösteriyor. Mudanya’da kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü hemşerilerimizin yanında Mudanya Belediyesi var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X