Zeytindalı’ndan hizmete devam

Mudanya’daki tüm mahalleleri temizlemeyi amaçlayan Zeytindalı Projesi ekibi, Dedeköy, Emirleryenicesi, Çamlık ve Mesudiye Mahalleleri’nde temizlik seferberliği gerçekleştirdi.

Zeytindalı’ndan hizmete devam

ÖMER BİLİK

 

Bugüne kadar binlerce Mudanyalı’nın yardımına koşan Zeytindalı Projesi ekibi, Mudanya’nın tüm mahallelerinde de adeta temizlik seferberliği gerçekleştiriyor. Temizlik çalışmasını izleyen mahalle sakinleri, “Hayatımız boyunca böyle bir hizmet görmedik. Başkanımız Türkyılmaz’a ve Zeytindalı Proje ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

MUTLULUK DUYUYORUZ

Zeytindalı ekibi Dedeköy, Emirleryenicesi, Çamlık ve Mesudiye Mahalleleri’nde cami içi ve avlusu, şadırvan, sağlık ocağı, tuvalet, lavabo, köy kahveleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil köşe bucak gezerek, temizlik yaptı. 

Yalıçiftlik ve Ketendere sahilinde de temizlik gerçekleştiren ekip, 140 çuval çöp topladı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ekiplerimizin programı çerçevesinde Mudanya’daki camilerimizin temizliği, halılarının yıkanması, camlarının silinmesine kadar tüm hizmeti veriyoruz. Okullarımıza da, yardımcı personel hizmeti sağlıyoruz. Mudanyalı hemşerilerimin gerek ibadethaneleri, gerekse eğitim aldıkları okulları tertemiz olmalı. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X