Zihinsel engelli kıza tecavüz!

Kırıkkale’de, zihinsel engelli kıza tecavüz ettiği iddia edilen servis şoförü, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Zihinsel engelli kıza tecavüz!

Türkiye’de kadına yönelik şiddet ve istismar suçlarına bir yenisi de Kırıkkale’de eklendi. Bu kez mağdur zihinsel engelli bir kız, zanlı ise kızın eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinin şoförü.

KIZI İKİ SAT GEÇ GELİNCE ANNE ŞÜPHELENDİ 

Alınan bilgiye göre, kentteki bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 17 yaşındaki Ü.I. isimli zihinsel engelli kız, 30 Ocak tarihinde 2 saat evine geç gelince annesi Ü.O. (33) şüphelendi ve rehabilitasyon merkezini arayarak servisin kızını geç bıraktığını söyledi. Yetkililer de anne Ü.O’ya servisin merkezden zamanında çıktığını bilgisini verdi. Daha sonra, bu durumumdan şüphelenen anne olayı polise bildirerek araştırılmasını istedi.

ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

Zanlı Ö.A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından zanlı Ö.A. yoğun güvenlik önlemi altına adliyeye çıkartıldı. 

Mahkemede, Ö.A. isimli servis şoförünün Ü.I’yı eğitim sonrası evine bırakmak yerine çevre yoluna götürerek tecavüz ettiği öğrenildi. Zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın rehabilitasyon merkezinin ihmali yüzünden çıktığını söyleyen üzgün Anne Ü.O., ihamali olan herkesten şikayetçi olacağını bildirdi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X