Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Zincirleme etki başladı! İki AB ülkesi daha…

İngiltere’de dün gerçekleştirilen ve bugün sabah itibariyle sonuçları açıklanmaya başlanan referandumda neredeyse tamamı sayılan oylar ayrılık yanlılarının zaferine işaret ederken, Hollanda ve Fransa’da da referandum çağrıları yapıldı. Hollanda’da göçmen

İngiltere'de dün gerçekleştirilen ve bugün sabah itibariyle sonuçları açıklanmaya başlanan

Hollanda’da göçmen karşıtı duruşuyla bilinen Wilders, ülkesinin AB üyeliği konusunda referanduma gidilmesi çağrısında bulundu.

Bir açıklama yapan Wilders, “Kendi ülkemizin, paramızın, sınırlarımızın ve göç politikamızın kontrolünde biz olmak istiyoruz” dedi.

BİR ÇAĞRI DA FRANSA’DAN

Fransa’nın aşırı sağcı Ulusal Cephe (FN) partisi de ülkenin Avrupa Birliği üyeliği konusunda bir referandum çağrısı yaptı.

FN Başkan Yardımcısı Florian Philippot, Twitter üzerinden yayınladığı mesajda, “İnsanların özgürlüğü her zaman sonunda kazanıyor! İngiltere’ye bravo. Şimdi bizim sıramız” dedi.

FN uzun bir süredir Fransa’nın AB’den ayrılması çağrısı yaparken, son seçimlerde de iyi bir performans gösterdi.


Avatar Seç KAPAT
Rus devlet posta ve kargo kurumu Pochta Rossii, ABD ile
Sıradaki Haber Rusya ile ABD arasında sevkiyat yeniden başladı