Ziraat odaları İznik’te buluştu

Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon toplantısı İznik’te yapıldı. İznik Ziraat Odası’nın evsahipliğinde yapılan toplantıya İnegöl, Orhangazi, Yenişehir, Kestel, Gemlik, Mudanya, Orhaneli, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Osmangazi, Kestel Ziraat Odası başkanl

Ziraat odaları İznik’te buluştu

Toplantıda tarımdaki sorunlar ve çözüm önerileri konuşulurken, tarımsal ithalatın durdurulması, pazarlama alanında aracıların ortadan çıkarılması, afet durumlarında devlet desteği, tarımsal krediler, kooperatiflerin canlandırılması, gençlerin köyde kalması için çeşitli projelerin geliştirilmesi, ihracat için ön soğutma depolarının yapılması, hasat döneminde fiyatların düşük seyretmesi, küçük işletmelere yönelik hayvancılık desteklerin uygulanmasına yönelik görüşler sunuldu. 

İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, çıkan sorunlar ve çözüm önerilerini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi’ne sunacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X