Ziraat Odası’nda Başkan kura ile belirlendi

İnegöl Ziraat Odası genel kurulunda iki adayın da eşit oy alması üzerine başkan kura ile belirlendi. Kura sonucu mevcut Başkan Sezai Çelik yeniden başkan seçildi.

Ziraat Odası’nda Başkan kura ile belirlendi

SADULLAH ORGAN

Sinan Kağan ve Sezai Çelik başkanlığındaki listelerin yarıştığı İnegöl Ziraat Odası Genel Kurulu’nda 114 delege oy kullandı. Oyların tamamının geçerli sayıldığı sayımlarda her iki listeye 57’şer oy çıktı. 

Oylarda eşitlik olunca kanun gereği kura çekimi yapıldı. İki adayın da ismi kağıtlara yazıldı. Kura çekimi yapan Sezai Çelik, kendi isminin yazılı olduğu kağıdı çekerek ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. 

Seçim sonucunda Sinan Kağan, Çelik’e sarılarak kutladı. Bazı delegeler, Çelik’e sarılarak duygusal anlar yaşadı.

Kongreye CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Engin Başar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve yönetim kurulu üyeleri, oda, dernek ve kooperatif başkanları ile çiftçiler katıldı.

HEDEFLERİNİ ANLATTI

Yeniden başkan seçilen Sezai Çelik geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri hizmetlerle gelecek dönemin hedeflerini paylaştı. 

Kura çekiminin ardından delegelere teşekkür eden Sezai Çelik, “Çekişmeli bir seçimdi. Berabere kaldık. Kura çekimiyle seçimin sonucu belli oldu. Şahsen kura başkanı olmak istemezdim. Hedeflerimizi tek tek yerine getireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X