Ziraat Odası’ndan çiftçiye ekipman desteği

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Karacabey Ziraat Odası olarak geçtiğimiz gün 6 köye 6 adet silindir, 3 köye 3 adet demir merdane, 1 köye 1 adet buğday ekim minzeri ve 3 köye 3 adet toprak kabartma işinde kullanılan makine hediye ederek ekipman

Ziraat Odası’ndan çiftçiye ekipman desteği

AYHAN FİDAN

Çiftçilerden aldıkları güçle hizmete devam edeceklerini ifade eden Erhan Erdem, “Tarımsal mekanizasyonun amacı, insan iş gücünün verimini arttırarak yapılan işin maliyetini düşürmektir. Bu, direkt olarak birim iş için sarf edilen zamanın azaltılması veya endirekt olarak birim alandan elde edilen verimin arttırılması ile gerçekleşir. Karacabey Ziraat Odası olarak değerli çiftçilerimizin iş gücünü azaltmak ve onlara daha faydalı olmak amacıyla başlatmış olduğumuz projeler kapsamında, ekipman dağıtmaya devam ediyoruz” dedi.

Bu yıl Karacabey Ziraat Odası olarak, 35 adet ekipmanı köylerimize dağıttıklarını ifade eden Erhan Erdem, ekipman desteğinin şubat ayına kadar 85’i bulacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X