Ziraat Teknikeri Kağan Oda Başkanlığı’na aday

1 Şubat’ta yapılacak olan İnegöl Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri için geri sayım başlarken, adaylığını açıklayan Ziraat Teknikeri Sinan Kağan, amacının milletin gerçek efendisi olan çiftçilere hizmet etmek olduğunu söyledi.

Ziraat Teknikeri Kağan Oda Başkanlığı’na aday

SADULLAH ORGAN

Projelerini paylaşan Sinan Kağan, Üyelerin ilacını, gübresini, tohumunu alabileceği, içerisinde gübre ve ilaç deposu, toplantı salonu, sosyal tesisleri bulunan İnegöl Ziraat Odası Kompleksi’ni hizmete sunmayı hedeflediğini söyledi. 

HEDEFLERİ ANLATTI

Tarımsal üretim imkanları daha kısıtlı mera ve otlakları daha yoğun olan mahallelerdeki üreticilere destek olmak amacıyla koyunculuk projelerini hayata geçirerek 10 koyun, 1 koç dağıtacaklarını ifade eden Kağan, “Delegelerimizi bölgelere göre gruplandırıp, yönetimde veya mecliste olsun olmasın bölgesel delege kurulu oluşturacağız. Bölge delegeleri odamız danışmanlarıyla birlikte bölgesinin çiftçisine hizmet götürecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X