Zırhlıoğlu Türkçülük gününe katıldı

Uludağ Üniversitesi’nde 3 Mayıs Türkçülük Günü programına katılan MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, mezun olduğu üniversitede ülkücü gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Zırhlıoğlu Türkçülük gününe katıldı

Türk milletinin geleceği, yarınlarımızın teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmeleri gerektiğini ifade eden Zırhlıoğlu, “Milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş olan Türk milletinin öz evlatları ülkücü gençlerin arasında olmaktan mutluyum. Ben de bu üniversiteden mezun oldum. Ülkücü gençlik bugünlere her türlü bedeli ödeyerek ve her imtihandan başarı ile çıkarak gelmiştir. Bu gençlik ülküsünden hiç vazgeçmedi, taviz vermedi, yüreğindeki millet sevdası hiç dinmedi, inanç ve iman imtihanını hep başarı ile verdi. İncindi, zaman zaman haksızlığa uğradı. 3 Mayısları yaşadı, yılmadı. Bizler acıları bayram eyleyen bir davanın takipçileriyiz. Çocuk yaşlarda tanışmaktan ve mensubu olmaktan onur duyduğum ülkücü hareketin her alanında bugüne kadar hizmet etmenin gayreti içinde oldum. Bugün de milletvekili adayı olarak burada genç kardeşlerimle beraberim. Bu güzel faaliyeti düzenleyen gençlerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

7 Haziranda yapılacak seçimlerin önemine işaret eden Zırhlıoğlu gençlerin mutlaka sadığa gitmelerini ve bu ülkenin sevdalısı olan milliyetçi ülkücü kadrolara yetki vermelerini istedi. Zırhlıoğlu, “Milliyetçiliği ayaklar altına aldılar. Bu milletin kurtulması gerekir. İnşallah 7 Haziran seçimleri bu kurtuluşa vesile olacaktır. Seçim meydanlarına inen ve ülke genelinde 60 miting yapacak olan MHP, Bursa mitingini 8 Haziranda Gökdere meydanında cuma namazı sonrası saat 14.00’de yapacak. Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli, Bursa’lılarla beraber olmak üzere şehrimize geliyor. Orada vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X