Zirve adamı Murat Kaçar

Avrupa Şampiyonası öncesi İzmir’de piste çıkan Bursalı veteran atletimiz 80 metre engelli ve 200 metrede iki birincilik elde ederken, 100 metrede ise fotofinişle ikinci sırada yer aldı.

Zirve adamı Murat Kaçar

İzmir’de yapılan Masterler Türkiye Atletizm Pist Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor’un dünya şampiyonu atleti Dr. Murat Kaçar 2 birincilik ve bir ikincilik elde ederek Bursa’nın yüzünü güldürmeye devam etti. Seha Aksoy Atletizm Stadı’ndaki yarışların ilk gününde Dr. Kaçar, 70 yaş 80 Metre Engelli’de 15.42’lik derecesiyle şampiyon oldu. Veteran atletimiz Murat Kaçar 100 metrede ise 15.55 ile fotofinişle ikinciliği elde etti. Yarışın birincisi ise İzmir’den Yılmaz Ergüneş 15.55’le oldu.

YENİ ROTA DANİMARKA

İkinci gün yarışlarında Kaçar, 70 yaş grubu 200 metrede 34.78 ile şampiyon olarak üçüncü madalyasını da aldı. Şampiyon atletimiz Dr. Murat Kaçar bu yarışmaların 28 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Danimarka’nın Aaarhus kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için hazırlık niteliği taşıdığını söyledi. 4 bin 800 civarında atletin katılacağı Avrupa Masterler yarışmalarında Dr. Kaçar ve emekli Albay Muzaffer Güven Bursa’yı temsil edecek. Kaçar, 70 yaş 80 metre engellide madalya ararken, Albay Muzaffer Güven de 75 yaş 3 adım atlamada madalya umudumuz olacak.

İzmir’deki yarışlarda iki şampiyonluk elde eden, foto finişlerde üçüncü altın madalyayı kaçıran veteran Atletimiz Dr. Murat Kaçar kürsüye abone oldu. Dr. Kaçar, madalyasını İzmir Masterler Kulübü yönetim kurulu üyesi Kamuran Sönmez’den aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X