Zirve değişmedi

4. etabı tamamlanan Dakar Rallisi’nde otomobil kategorisinde Katarlı Nasser El-Attiyah, motosiklet kategorisinde ise İspanyol Joan Barreda Bort genel klasman liderliğini sürdürdü.

Zirve değişmedi

36. Dakar Rallisi’nin 4. etabını, otomobil kategorisinde Katarlı Nasser El-Attiyah, motosiklet kategorisinde İspanyol Joan Barreda Bort kazandı. Arjantin, Şili ve Bolivya’nın ortak düzenlediği 2015 Dakar Rallisi’nin 4. etabı, Arjantin’in Chilecito ile Şili’nin Copiapo kentleri arasındaki 315 kilometrelik parkurda düzenlendi.

SIRA 5. ETAPTA

Katar Ralli takımından Nasser El-Attiyah, 3 saat 9 dakika 18 saniyelik derecesiyle otomobil sınıfında etap zaferine ulaştı ve genel klasmanda yoluna zirvede devam etti. Motosiklet kategorisinde HRC takımı adına yarışan Joan Barreda Bort, 3.27.28’lik süresiyle etabı birinci sırada tamamlarken. genel klasman liderliğini korudu. Dakar Rallisi’nin 5. etabı, Şili’nin Copiapo ile Antofagasta kentleri arasındaki 458 kilometrelik parkurda düzenlenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X