Zirve Demirtaş’ın: 2-0

Mavi beyazlılar grupta son sırada bulunan Mudanyaspor’u Feridun’un golleriyle 2-0’la geçerek bir maç eksiğiyle lider İvazpaşaspor’un üstüne çıktı.

Zirve Demirtaş’ın: 2-0

TOLGA ÖZTAŞ

U-16 Yaş Ligi Klasman 1. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Demirtaşspor, ligin dibine demir atan Mudanyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maça etkili başlayan mavi beyazlılar 26. dakikada Feridun’un golüyle 1-0 öne geçti. 

33. dakikada Mudanyaspor’dan Tolunay rakip oyuncuya küfür ettiği için kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

65. dakikada Feridun bir kez daha sahneye çıktı ve Demirtaşspor’u 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Mudanyaspor’u 2-0 mağlup eden mavi beyazlılar puanını 20 yaparak bir maç eksikle 19 puanlı İvazpaşa’nın üstüne çıktı ve grubun yeni lideri oldu.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Habibe Yorgun (***), Anıl Kayışkoparan (***), İsmail Aslan (***)

GOLLER: Dk.26-65 Feridun (Demirtaşspor)

KIRMIZI KART: Dk.33 Tolunay (Mudanyaspor)

DEMİRTAŞSPOR: Kaan (***), Abdullah (**) (Dk.47 Rıza **), Kadir Semiz (**), İsmail (**), Batuhan (**), Sabri (**); Alihan (***), Cengiz (**) (Dk.70 Alperen *), Feridun (***), Kadir Gülyol (**), Doğukan (**)

MUDANYASPOR: Davut (*), Veli (**), Emre (**), Can (*), Yunus Emre (**), Batuhan (**), Meriç (*) (Dk.75 Ali), Kemal (**), Turan (*), Tolunay (*), Doğukan (*) (Dk.72 Adem *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X