Zirve içeride daha iddialı!

TFF 1. Lig’in ilk üç sırasında yer Hatay, BB Erzurum ve Bursaspor, aynı zamanda sahalarında en iyi performanslara imza atan ekipler olarak dikkat çekiyor.

Zirve içeride daha iddialı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada sportif organizasyonlar dururken, Bursaspor da salgının sona erip, ligin yeniden başlayacağı günü iple çekiyor. 28 haftası geride kalan TFF 1. Lig’de erteleme öncesinde Hatayspor’un liderlik koltuğunda otururken, Süper Lig’e yükselmek için ilk 7 sıranın da iddiası bulunuyor. İkinci sıradaki BB Erzurumspor ile yedinci sıradaki Altay arasında yalnızca 4 puan fark bulunurken, Bursaspor da Erzurum ekibini bir puan geriden takip ediyor. Hatayspor 53 puanla lider durumda bulunurken, BB Erzurumspor 47 puanla ikinci, Bursaspor 46 puanla üçüncü, Adana Demirspor 45 puanla dördüncü, Akhisarspor aynı puanla beşinci, Fatih Karagümrük 43 puanla altıncı ve Altay da aynı puanla yedinci basamakta yer alıyor.

SIRALAMA DEĞİŞMİYOR

Ligin zirvesindeki ekipler, iç saha performanslarında da benzerlik gösteriyor. Yalnızca iç saha performanslarının değerlendirdiği puan durumunda Hatayspor 33 puanla liderliğini korurken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 32 puanla ikinci ve Bursaspor da 28 puanla üçüncü basamakta yer alıyor. Buna göre iç sahadaki performansların, ligin genelinde de oldukça etkili olduğu görülüyor. Yalnızca dış saha performanslarının değerlendirildiği puan durumunda ise Hatayspor üçüncü, BB Erzurumspor dokuzuncu ve Bursaspor da altıncı basamakta bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X