Zirve için vur Timsah’ım

İlk 5 haftadan 4 galibiyet çıkaran Bursaspor, Gaziantepspor deplasmanında da gülmek istiyor. Üst üste aldığı skorlarla camiaya umut aşılayan yeşil beyazlılar, Gaziantepspor’u da geçmeyi amaçlıyor. Kamil Ocak Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi T

Zirve için vur Timsah’ım

Spor Toto Süper Lig’de ilk 5 haftadan 12 puan çıkaran ve ligde 2. sıraya yerleşen Bursaspor, bugün Gaziantepspor’un konuğu olacak. Üst üste Fenerbahçe, Kayserispor ve Kasımpaşa’yı deviren yeşil beyazlılar Gaziantespor karşısında da gülen taraf olmak istiyor. Kamil Ocak Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve İbrahim Bozbey yapacak. 

ÖNEMLİ EKSİKLER

Yeşil beyazlılarda Kasımpaşaspor maçında kırmızı kart gören İsmail Konuk, sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal ve Sane forma giyemeyecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun stoper İsmail Konuk’un yerine haftadır sağ bek oynayan  Ertuğrul Ersoy’u, sağ bektede Erdem Özgenç’i oynatması bekleniyor. Hamza Hoca’nın Kasımpaşaspor karşısında ağrıları artan Ricardo Faty’nin yerine ise son haftaların formda ismi Cristobal Jorquera’ya şans verecek. Gaziantepspor’da ise sakatlıkları bulunan Orkan ve Faty yok. 

 

ÜSTÜNLÜK ANTEP’TE

 

Bursaspor ile Gaziantepspor bugüne kadar Süper Ligde 56 kez karşı karşıya geldi. Daha önce oynanan 56 karşılaşmada Gaziantepspor, 23 kez 3 puana uzanan taraf olurken, Bursaspor ise 21 müsabakada rakibine üstünlük kurmayı başardı. 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 

HAMZAOĞLU: 1, KARTAL: 1

 

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal bugüne kadar iki kez birbirlerine rakip oldular.  Bu maçlarda iki teknik adamın da birer galibiyeti bulunuyor.

 

MAÇ ATMOSFERİ OLAY TV’DE İZLENİR

 

Bursaspor’un bugün Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Kamil Ocak Stadı’ndan yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi canlı yayınlarla sizin ekranınızda olacak.

MAÇ TABLO

STAT: Kamil Ocak

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey

EKSİKLER: Orkan, Fatau

EKSİKLER: İsmail, Emre, Deniz, Serdar, Sane, Furkan, Faty

BİLET FİYATLARI: Bursaspor 3 TL

19.00 LİG TV2/Canlı

 GAZİANTEPSPOR 

83 Gökhan Değirmenci

3 El Yasa Süme

4 Van Hintum

5 Abdülkadir Kayalı

20 Muhammed İldiz

26 Barış Yardımcı

27 Frantisek Rajtoral

85 Daniel Kolar

99 Nabil Ghilas

23 İlhan Parlak

9 Alexander Larsson

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

22 Erdem Özgenç

24 Ertuğrul Ersoy

66 Tomas Sivok

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

8 Cristobal Jorquera

10 Pablo Martin Batalla

28 Del Valle

11 Joshua John

18 Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X