Zirve keyfi

İlk etap maçları sonunda averajla ikinci sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Süper Lig’de ikinci etap müsabakalarında yine kayıp yaşamadı ve namağlup liderliğe yükseldi.

Zirve keyfi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, haftasonunda yapılan ikinci etap maçlarının ardından liderliğe yükseldi. 

Ankara’da gerçekleştirilen ilk etap maçlarından 4’te 4 yaparak Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Bursa ekibi, 12-13 Kasım tarihlerinde Bolu’da oynanan ikinci etap müsabakalarını da kayıpsız geçerek namağlup liderliğe yükseldi.  

AVANTAJ YAKALADI

Bolu’daki müsabakalarda sırasıyla İstanbul Veteran Spor Kulübü’nü 4-0,  İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-1, Tigem’i 4-1 ve Hakkari Gençlikspor’u da 4-1’le geçen Büyükşehir Belediyespor,  namağlup olarak zirveye çıktı. Yeşil beyazlılar böylece, 10-11 Aralık tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan 3. etap maçları öncesi büyük avantaj sağladı.

BURSASPOR RAKİP TANIMADI

Masatenisi Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Bursaspor da 2. etap müsabakalarında rakiplerine şqans tanımadı. Bolu’da gerçekleştirilen organizasyonda Antrenör Hikmet Hocaoğlu’nun öğrencileri Nevin Mutlu, İpek Karahan, Ayşen Barış ve Buket Gül oynadıkları 4 müsabakayı da kazanmayı bildi. Yeşil beyazlılar, Antalyaspor’u 4-1, Ankara Büyükşehir Belediyespor’u 4-2, İstanbul Veteranları’nı 4-1 ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ise 4-1 mağlup etmeyi başardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X