Zirve şenlendi

Uludağ’da gerçekleştirilen 8-10 Yaş Minikler Kayak Festivali büyük heyecana sahne oldu.

Zirve şenlendi

RECAİ UYSAL

Renkli görüntülerin de yaşandığı şampiyonada minik sporcular rakiplerinden daha iyi bir derece elde etmek için mücadele ederlerken, 50 sporcunun katıldığı organizasyonda kürsü sahiplerini buldu.

Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen 8-10 Yaş Minikler Kayak Festivali Uludağ’da yapıldı. Belvü Kayak Pisti’nde gerçekleştirilen organizasylonda minik sporcular, rakiplerini geçebilmek için büyük efor sarfettiler.

50 sporcunun katıldığı organizasyonda 2008-2010 doğumlular arasındaki sporcular mücadele ederken, kürsü mücadelesi nefes kesti. Mart ayında yine Uludağ’da yapılacak Uluslararası Çocuk Kupası’na da hazırlık amacı taşıyan organizasyonda 2008 doğumlularda ilk 3’e giren sporcular önümüzdeki yıl yapılacak olan A1-A2 Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.

RAKİP TANIMADILAR

Büyük heyecanın yaşandığı yarışlar sonunda 2010 doğumlu erkeklerde Şahin Gürsel birinci olurken, kızlarda Ayça Gül zirveyi kaptırmadı. 2009 doğumlu kızlarda Berra Kartal rakiplerini geride bırakmayı başarırken, erkeklerde Ömer Özdemir altın madalyanın sahibi oldu. 2008 doğumlu kızlarda Deren Öz’ün rakiplerini geride bıraktığı yarışlarda erkeklerde Can Alakoç birincilik kürsüsüne çıktı.

HEYECAN SÜRÜYOR

Yarışların güzel bir havada ve oldukça keyifli geçtiğini belirten Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Satık, “Katılım da gayet yüksekti. Mart ayında Uludağ’da gerçekleştireceğimiz Uluslararası Çocuk Kupası Yarışları öncesinde sporcularımız kendilerini test etme imkanı buldu” dedi. Satık, ayrıca bugün ve yarın yine Uludağ’da U12, U14 ve U16 sporcuların katılacağı A1 ve A2 Ligi 2. ayak yarışlarının da büyük heyecana sahne olmasını beklediklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X