Zirve Yıldırım’ın

İşitme Engelliler Spor Toto Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü olurken, Yıldırım ekibinden Volkan Koçlu sezonun en değerli oyuncusu seçildi.

Zirve Yıldırım’ın

Türkiye’nin farklı bölgelerinden 10 takımın mücadele ettiği İşitme Engelliler Spor Toto Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyonluk kupası Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün oldu. Normal sezonu 3. sırada bitiren Bursa ekibi, play-off’ta gösterdiği harika performans sonunda rakiplerini geride bırakmayı başardı. Ankara’da oynanan play-off’ta Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Sessizler Spor Kulübü ve Eskişehir Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşan Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü, tüm maçlarını kazanarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

İNANCIMIZ TAMDI

Play-off maçları sonunda Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü ikinci, İstanbul Sessizler Spor Kulübü de üçüncü oldu. Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü’nden Volkan Koçlu sezonun en değerli oyuncu seçilirken, zor geçen bir sezonu geride bıraktıklarını ancak kazanılan zaferin tüm zorluklara değdiğini aktaran Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Münasip Dursun, “Şampiyon olacağımıza inancımız tamdı. Bursa’yı ve Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X