Zirvede kıran kırana

Alp Disiplini K1 ve K2 Ligi 2. Ayak Yarışları’nda heyecan Uludağ’da yaşandı.

Zirvede kıran kırana

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Uludağ’da düzenlenen, Alp Disiplini K1 ve K2 Ligi 2. Ayak Yarışmaları büyük heyecana sahne oldu. 

26 ilden 364 sporcu katıldığı organizasyonda sporcular kürsüye çıkabilmek için büyük efor sarf ettiler. 2. Gelişim Bölgesi Dutyeli Pisti’nde yapılan yarışlarda, U12, U14, U16 yaş kategorilerinde bayan ve erkek sporcular kürsü mücadelesi verdi. İki gün süren organizasyonun ilk gününde sporcular final bileti alabilmek için mücadele ederken, yarışlar büyük heyecana sahne oldu.

ÇOCUK KUPASI DA VAR

Bursa’dan 33 sporcunun mücadele ettiği organizasyon sonunda dereceye giren sporcular, Erzurum’da düzenlenecek olan final yarışlarına katılma hakkı kazandı. 

Bu arada kayak yarışları heyecanının yaşandığı Uludağ, 27-28 Şubat tarihlerinde uluslararası bir organizasyona da ev sahipliği yapacak. Uludağ Çocuk Kupası Yarışmaları adıyla düzenlenecek olan organizasyona, Türkiye’nin de dahil olduğu 7 ülke katılacak. Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen K1 Ligi 2. Ayak Yarışmaları sonunda ilk üçe girecek olan sporcular da, 27 Şubat’ta başlayacak olan uluslararası organizasyona katılma hakkı elde edecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X