Zirvede şenlik bitti

Türkiye Kayak Federasyonu, Bursa Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Uludağ’da gerçekleştirilen organizasyon heyecana sahne oldu.

Zirvede şenlik bitti

Ulusal ve uluslararası kış sporları müsabakalarının önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da düzenlenen Alp Disiplini FIS Çocuk Kupası yarışları başarıyla tamamlandı. 

Türkiye Kayak Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen yarışlarda Türkiye, Gürcistan ve Romanya’dan gelen 36 sporcu madalya mücadele verdi. Osman Yüce Pisti’nde 2 gün süren yarışlar büyük heyecana sahne oldu.

KÜRSÜYE AMBARGO

Organizasyonda Türk sporcular da başarılı sonuçlara imza attılar. Organizasyonda U14 kızlarda Reyhan Ceren Yıldırım, U14 erkeklerde Batuhan İzgin, U16 kızlarda Fulya Yücel ve U16 erkeklerde Yunuscan Ersan birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 

Türk sporcular ayrıca yarışlar sonunda 5 ikincilik, 6 üçüncülük ve 7 de dördüncülük elde etti. Organizasyon sonunda dereceye giren sporcular törende madalyayla ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X