Zirvede şov başlıyor

30. Alp Disiplini Uluslararası Çocuk Kupası Kayak Yarışmaları bugün start alıyor.

Zirvede şov başlıyor

RECAİ UYSAL

Türkiye Kayak Federasyonu’nun Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 30.’su gerçekleştirilecek Alp Disiplini Uluslararası Çocuk Kupası Kayak Yarışmaları bugün start alıyor. 

Organizasyonun tanıtım toplantısı dün Havuzlupark Tesisleri’nde yapılırken, toplantıya Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor Kayak-Snowboard Koordinatörü Caner Altun, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Kıyıcı ve Cafer Nuroğlu ile Kayak İl Temsilcisi Güven Karadağ katıldı. 

TÜRKİYE’DEN 30 SPORCU

7 ülkeden 70 sporcunun mücadele edeceği ve 2 sürecek organizasyonun keyifli geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Satık, organizasyonun büyük heyecan ve çekişmeye sahne olmasını beklediklerini söyledi. 

Fatih Kıyıcı da Uludağ ile özdeşleşmiş bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “Türkiye’den 30 sporcumuz yer alacak. Güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum. Amacımız bu yarışı her sene daha fazla katılımla gerçekleştirmek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X