Zirvede tek başına 1-0

İznikspor, kümede kalma savaşı veren Millet Mahallesispor’u tek golle geçerek puanını 39 yaptı ve en yakın rakibi Zaferspor ile arasında 8 puan fark attı.

Zirvede tek başına 1-0

TOLGA ÖZTAŞ

Süper Amatör Lig A Grubu’nda lider İznikspor, 16. hafta erteleme maçında kümede kalma mücadelesi veren Millet Mahallesispor’u 1-0 mağlup etti. 

 

İlk yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçta gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya etkili başlayan İznikspor 61. dakikada Emre Ertaş’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 

Kalan dakikalarda Millet Mahallesispor beraberlik için yüklensede aradığı golü bulamadı ve maçı yeşil beyazlılar 1-0 kazandı. Bu sonucun ardından puanını 39 yapan İznikspor, en yakın takipçisi 31 puandaki Zaferspor’un önünde zirvede yalnız kaldı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Erhan Sönmez (**), Ali Osman Ferik (**), Berat Bulut (**)

GOL: Dk.61 Emre Ertaş (İznik)

MİLLET MAHALLESİSPOR: Besim (*), Faruk (**), Ömer (**), Sezer (**), Ersin (*), Musa (*), Aykut (**), Tuncay (**), Ümit (*), Emre (*), Ayhan (**)

İZNİKSPOR: Uğur (**), Şaban (**), Tugay (**), Emre Ertaş (***), Hakan (**); Gökhan (*), Ali (**), Emre Çeken (**), Zafer (**), Fatih (***), Melih (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X