Zirvede trafik keşmekeşi sona erdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından oteller bölgesine yapılan 1400 araçlık 3 otopark Uludağ’da trafik keşmekeşini bitirdi.

Zirvede trafik keşmekeşi sona erdi

Uludağ’ın sadece kışın değil yılın 12 ayı hizmet vermesi için altyapıdan ulaşıma, seyir teraslarından spor alanlarının düzenlemesine kadar her alanda yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, kayak mevsiminde yaşanan parklanma meselesini çözüme kavuşturdu. Otopark olmaması yüzünden tatilcilerin araçlarını otel önlerine ve cadde üzerine park etmesi, bir taraftan kayak yapmak isteyen vatandaşların yolda yürümesine engel olurken diğer taraftan Uludağ’a yakışmayan görüntü kirliliğine sebebiyet veriyordu. Büyükşehir Belediyesi, 2. oteller bölgesindeki teleferik istasyonunun karşısına 800 araçlık, cami yanına 400 araçlık ve Alkoçlar’ın üzerine de 200 araçlık otopark alanı kazandırarak, işletmecilerin ve halkın beklentisine cevap verdi.

2. oteller bölgesinde yer alan 800 araçlık otopark alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ’ın daha popüler olması yolundaki adımları atmaya devam ettiklerini söyledi. Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi olarak Uludağ’da daha önce yaşanan sıkıntıların baş göstermemesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Recep Altepe, daha kaliteli bir kış merkezine doğru hızla ilerlediklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X