Zirvenin Timsah’ı: 100-63

Bursaspor Basketbol takımı, ligin ilkyarısında mağlup olduğu Ankara Orman Gençlik’i farklı geçerek rövanşı almayı bildi ve rakibinden liderlik koltuğunu devraldı.

Zirvenin Timsah’ı: 100-63

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor, ligin ilkyarısında mağlup olduğu Ankara Orman Gençlik’i evinde 100-63 mağlup ederek rakibine ilk yenilgisini tattırdı ve liderlik koltuğunu oturdu. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen yeşil beyazlılar, Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda rakibi karşısında yaklaşık 5 bin taraftarının desteğiyle mücadele ederken, farklı galibiyete ulaşmayı bildi. 

Karşılaşmanın ilk çeyreğin 22-9 önde tamamlayan Potanın Timsahları, rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Oldukça üstün bir oyun sergileyen Bursaspor, ikinci yarıya da 43-31 önde tamamladı.

FARK AÇILDI

 

Bu arada ilk çeyreğin bitimine 2 dakika kala salonda elektriklerin kesilmesiyle maç dururken, ikinci periyotta da sahaya atılan maddeler nedeniyle Başkent ekibi sporcuları soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı iyice açan yeşil beyazılar, son çeyreğe de 72-42 önde girmeyi bildi. Farkın erimesine izin vermeyen Potanın Timsahları, rakibinin direncini iyice kırarken, karşılaşmadan 100-63 galip ayrıldı ve rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Bu sonuçla 13. maçında 12. galibiyetini alan Bursaspor, liderlik koltuğuna da oturdu.

Var mı onlar gibisi!

Bursaspor Basketbol Takımı, liderlik maçında Ankara Orman Gençlik’i farklı mağlup ederek zirveye yerleşti. Karşılaşmayı yaklaşık 5 bin Bursaspor taraftarı takip ederek lig rekorunu kırdı.

Hamza Hoca da takipte

 

Ankara Orman Gençlik ile oynanan zorlu mücadeleyi Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X