Zirveye ortak oldular

Süper Amatör Lig Play-off grubunda heyecan tüm hızıyla sürüyor… Play-Off’un üçüncü haftasında Yenişehir Belediyespor ve Kestel Belediyespor zirveye kondu. İnegöl derbisinde ise Kurtuluş, Yenice’yi yenerek ilk galibiyetiyle tanıştı.

Zirveye ortak oldular

OSMAN GÜNEŞ

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de Nilüfer Erdemli ve Zaferspor ile birlikte Bursa’yı temsil edecek diğer iki ekibi belirleyecek Süper Amatör Lig Play-off’ta üçüncü hafta heyecanı geride kaldı. Grubun iddialı takımlarından Yenişehir Belediyespor, Demirtaş Sahası’nda oynanan maçta Emekspor’u 3-1’lik skorla geçti. Grubun bir diğer iddialı ekiplerinden İnegöl Kurtuluş ise İnegöl derbisinde Yenicespor’u 1-0’la geçerek ilk galibiyetine imza atmış oldu.

TEK DEVRELİ LİG USULÜ

Geçtiğimiz sezon BAL’dan Süper Amatör Küme’ye düşen ve hedefini yeniden bir üst lig olarak belirleyen Kestel Belediyespor ise Elmasbahçe’yi zorda olsa 2-1 yenerek yoluna emin adımlarla ilerledi. Tarafsız sahada tek devreli lig usulüne göre oynanan maçların ardından ilk iki sırayı elde edecek takımlar Bölgesel Amatör Lig’de oynama şansı yakalayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X