Ziyaret Çayı’nın Çehresi Değişiyor

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Beşpınar Vadisi’nde uygulanan rekreasyon projesi ile ziyaret çayının çehresi değişiyor. Adıyamanlı va…

Ziyaret Çayı’nın Çehresi Değişiyor

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Beşpınar Vadisi’nde uygulanan rekreasyon projesi ile ziyaret çayının çehresi değişiyor. Adıyamanlı vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek Beşpınar Vadisi projesi etap etap hizmete sunuluyor. Vali Mahmut Demirtaş, Beşpınar projesinin uygulandığı ziyaret çayına giderek, proje kapsamında yapılan trapez kanallarını inceledi. Etap etap hizmete sunulan Beşpınar projesi ile Adıyaman’da farklı bir yaşam alanı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Vali Demirtaş, “Bu proje çok büyük bir proje. Bu projenin içerisinde halkımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek her türlü sosyal donatı mevcut. Proje kapsamında, 3 dönümlük bir alan üzerine küçük yapay bir gölet oluşturacağız. Bu göletin içerisine balık çeşitleri bırakacağız ve insanlarımıza oltalarıyla balık yakalama keyfi yaşatacağız. Bu sayede vatandaşlarımız bir taraftan çeşitli spor ihtiyaçlarını karşılarken, diğer yandan da doğa ile baş başa kalarak yeşil alan içerisinde aileleriyle eğlenme imkânı bulacak. Çalışmalarımız seri bir şekilde devam ediyor. Bütün çalışmalarımızı insanlarımızın huzuru ve mutluluğu üzerine yürütüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X