Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ziynet Sali hastalığını açıkladı!

Beylikdüzü konserinde bayılıp yere düşen Ziynet Sali, ”Hipoglisemi hastalığım var. Sahne öncesi yemek yemeyi sevmiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil” dedi.

Beylikdüzü konserinde bayılıp yere düşen Ziynet Sali, ''Hipoglisemi hastalığım var.

Geçen günlerde Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda verdiği konserde bayılan Ziynet Sali, ”Gayet sağlıklıyım ve bomba gibiyim” ifadelerini kullandı.

Kan şekerinin düşmesi sonucu baygınlık geçirdiğini belirten 43 yaşındaki şarkıcı, ”10 dakika sonra kendime geldim. Yedi yıl önce İzmir’de verdiğim konserde de aynı şeyi yaşamıştım” açıklamasını yaptı.

5b98be91ae298b28dd997380.jpeg

Dengesiz beslenme özelliği olduğunu ve bunun öğrencilik yıllarından kaldığını anlatan Ziynet Sali şöyle konuştu: ”Hipoglisemi hastalığım var. Başka sağlık sorunum yok. Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Sahne öncesi yemeyi sevmiyorum.”

5b98be8f66a97c0d7dd74b72-(1).jpeg

“Her yediğimde rahatsız oluyorum ve şarkı söyleyemiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil, hafif şeyler tüketiyorum.”

HİPOGLİSEMİ NEDİR?

Aşırı terlemeye, aşırı halsizliğe ve hafif baygınlığa yol açan, kanda olağandan daha az şeker bulunması hastalığı.


Avatar Seç KAPAT
Dilan-Engin Polat çiftinin koruması Can Polat, silahlı saldırıda öldürüldü.
Sıradaki Haber Dilan Polat’ın koruması öldürüldü! Canlı yayında feryat figan yardım istedi