Zor ama imkânsız değil

Bacary Sagna için Genel Menajer Hüseyin Gedik Romanya’ya gitti. Fransız yıldızın menajeriyle Bükreş’te şartlar masaya yatırıldı. İlk temasta Bursaspor’dan yıllık 3 milyon Euro isteyen Sagna’dan rakamı düşürmesi istendi.

Zor ama imkânsız değil

Kadrosuna yıldız bir isim katmak için uğraş veren Bursaspor’da tüm gözler Bacary Sagna üzerine çevrildi.

Premier Lig devi Manchester City ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki oyuncunun transferi için yeşil beyazlılar temaslarını hızlandırdı.

Gündeme gelen birçok yıldız ismin transferine karşı çıkan ancak Sagna’ya ‘olur’ yanıtı veren Teknik Direktör Paul Le Guen’in raporu doğrultusunda Bursaspor yönetimi, ilk ciddi girişimini dün gerçekleştirdi.

GÖRÜŞME BÜKREŞ’TE OLDU

Yeşil beyazlı kulübün Genel Menajeri Hüseyin Gedik’in dün Romanya’da yıldız oyuncunun menajeriyle bir araya geldiği öğrenildi. Bükreş’te gerçekleşen görüşmede tarafların şartları masaya yatırdığı belirtildi. Daha önce yapılan ilk irtibatta Fransız yıldız, Bursaspor’dan yıllık 3 milyon Euro talip etmişti. Savunmanın sağında görev yapan Sagna’ya 1,5 milyon Euro önerilen Bursaspor yönetimi, rakamın aşağıya düşmesi için çabalıyor.

YOK BÖYLE KARİYER!

Fransa Milli Takımı’nda 65 kez forma giyen tecrübeli oyuncu ile Teknik Direktör Paul Le Guen’in de bir görüşme yapması bekleniyor.

Sağna’yı yakından tanıyan tecrübeli teknik adamın, ikna için gayret göstereceği belirtildi.

Bugüne kadar Premier Lig’de 267 maça çıkan Sagna, bir dönem Arsenal’de de forma giydi.

Geçen sezon City formasıyla 14 lig, 4 Şampiyonlar Lig maçına çıkan Fransız futbolcu, Milli takım formasını ise 65 kez giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X