‘Zor bir maç oldu’

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada Samsunspor’un genç kadrosu ile iyi bir mücadele gösterdiğini, sahadan 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

‘Zor bir maç oldu’

Samsunspor’u iyi oyunundan dolayı kutlayan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Şu ana kadar oynadığımız maçlarda en dirençli ve en savaşçı takımla oynadık. Ben Samsunspor’u beğendim. Genç oyunculardı ama savaşçılardı. Güçleri yettiğince her şeyin yüzde 100’ünü vermeye çalıştılar. Az pozisyon buldular ama 2 gol attılar. Onları tebrik ediyorum. Bütün bunlara rağmen oyuncuların saha zeminine ve maçın ambiyansına uyum sağlayarak kazanmak için oynadılar. Pozisyonları fazla bulduk ama final paslarımız iyi değildi. Zor bir maç olduğunu düşünüyorum. Samsunspor bu oyun anlayışı ile oynarsa iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Bizim içinde 3 puan önemliydi. Bugün son dakikalarda galip geldiğimiz için mutluyuz. Samsunspor gol buldukça direnci de arttı. Son dakikaya kadar maçı götürmeye çalıştır ve bu da onları yordu. Çünkü onların beklentileri onları göstermekti” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X