Zor da olsa Keles: 2-1

Kırmızı beyazlı ekip, büyük mücadeleye sahne olan maçta Osmangazi Hürriyet Anadolu Lisesi’ni geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Zor da olsa Keles: 2-1

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Keles Çok Programlı Anadolu Lisesi, Osmangazi Hürriyet Anadolu Lisesi’ni 2-1 mağlup ederek, son 8 takım arasına girdi.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede daha atak ve organize olan taraf kırmızı beyazlı ekip oldu. Keles ÇPAL, 4. dakikada Emre Cengiz’in attığı golle ilkyarıyı 1-0 önde kapadı. 

KIYASIYA…

İkinci yarıda mücadeleye ortak olmaya çalışan Hürriyet Anadolu Lisesi, 16. dakikada Enes Sayıldı, 19. dakikada Fatih Yılmaz ile girdiği net ataklardan eli boş döndü. 22. dakikada sahneye çıkan Tolga Akdeniz Keles ÇPAL’ın ikinci golünü kaydetti.

28. dakikada İdris Barlı’nın ayağından aradığı golü geç de olsa bulan Hürriyet Anadolu gerisini getiremedi. Maçı 2-1 kazanan kırmızı beyazlı ekip, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. 

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Onur Elçin (***), Mustafa Bahçeci (***)

GOLLER: Dk.4 Emre, Dk.22 Tolga (Keles ÇPAL), Dk.28 İdris (Hürriyet Anadolu Lisesi)

KELES ÇPAL: Ramazan (***), Faruk (***), İsmail (***), Tolga (***), Emre (***)

HÜRRİYET ANADOLU: Yakup (**), Hasan (**), Enes (**), Fatih (**), İdris (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X