Zor dostum zor!

Bordo beyazlılar son 10 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta Tarsus İdmanyurdu ile golsüz berabere kaldı ve ikinci yarıya altın değerindeki 2 puan kaybıyla başladı.

Zor dostum zor!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında Tarsus İdmanyurdu ile 0-0 berabere kaldı. Bordo beyazlılar ilk yarıda etkili olamazken, 18. dakikada Tarsus İdmanyurdu, Koray ile bir gol buldu ancak hakem ofsayt kararıyla golü iptal etti. Konuk ekip 23’te Ayhan, 37’de Alper ve 43. dakikada Ferhat ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyince devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

RAİF DEMİR KIZARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında İnegölspor ilk devreye göre biraz daha atak bir oyun ortaya koydu. Bordo beyazlıların 52. dakikada yakaladığı pozisyonda Burak’ın ortasında Raif düzgün bir kafa vuruşu yaptı ancak Turan topu çizgiden çıkardı. İnegölspor 67. dakikada Burak Uca ile bir pozisyondan daha yararlanamazken, 78’de Raif Demir ceza sahasında oluşan karambolde yardımcı hakemin uyarısıyla direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Son dakikalarda skor tabelası değişmeyince İnegölspor sahasında oldukça kritik 2 puan bıraktı.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Ali Zağlı (*), Gökhan Esen (*), Ersin Erbay (*)

GOL: Yok

KIRMIZI KART: Dk.78 Raif (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Erdi Zengin (İnegöl), Gökalp, Erşen (Tarsus İY)

İNEGÖLSPOR: Hamdi (***), Türker (**), Kemal (***), Ali (**), İlker (**), Emrah (**), Erdi (**) (Dk.89 Fatih), Bülent (**) (Dk.45 Tufan Zahid *), Levent (*) (Dk.71 Mahmut *), Mehmet (**), Raif (*)

TARSUS İDMANYURDU: Erşen (**), Zafer (**), Turan (**), Ayhan Gürbüz (***), Ferhat (**), Ümit (**) (Dk.66 Ergün Cengiz *), Alper (*) (Dk.63 Sinan *), Gökalp (**), Koray (**) (Dk.82 Şamil), Mehmet (**), Fırat (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X